2021-10-08 07:45:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Anyagi helyzetedet ne kockáztasd, most nem alkalmas az idő kölcsönadásra

Napi horoszkóp október 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a szerelemben minden könnyen megy. Sőt, te magad is meglepődsz azon a szenvedélyen, ami a szívedben ébred egy rég nem látott személy iránt. Lehet, hogy egyszer kosarat kaptál tőle, és ez korbácsolta fel az érdeklődésedet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyeden most alaposan felülkerekedik türelmetlenséged, és meggondolatlan szavaiddal vagy tetteiddel magadra vonod a főnök haragját. Ha bölcsen hallgatsz, mint máskor, akkor senki nem ismeri a gondolataidat, nincs mibe belekötni sem...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ahhoz, hogy a terveid tényleg megvalósuljanak, még szorosabb időbeosztással kellene élned, ami persze megint csak több energiát igényel. Az anyagi helyzeted kissé zavaros, gyorsan készíts pénzügyi mérleget.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármilyen ígéretes munkalehetőséggel keresnek meg, ne kapkodd el a döntést, és főleg ne vállald túl magad. Az előjelek arra utalnak, hogy a család támogatására is szükséged lesz a sikerekhez.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Amilyen fáradtnak érzed magad a munkában, olyan bizakodó vagy a szerelemben. Derűs várakozásod nem is okoz majd csalódást. Ha szingli vagy, ma megismerkedhetsz valakivel, aki örömet hoz a mindennapjaidba!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A párkapcsolatodon most rajta van az égiek szeme: támogatnak abban, hogy helyesen dönts, és legyen kitartásod is elgondolásaid kivitelezéséhez. A családi életed is rendben: sikerül tisztáznod a közelmúlt konfliktusait.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A retrográd Merkúr most újra az utadba hoz néhány olyan eseményt, vagy személyt, amit, illetve, akit korábban elszalasztottál, vagy a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt nem tudtál élni velük. Most viszont egészen másképp, pozitívan értékeled a történteket.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A partnered új ötletekkel rukkol elő, ami téged is elkápráztat. Tartsd nyitva a kommunikációs csatornákat, járj nyitott szemmel, mert most kedvező benyomások, tapasztalások érnek, amiktől a kedved is jó lesz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Anyagi helyzetedet ne kockáztasd, most nem alkalmas az idő kölcsönadásra, vagy üzlet beindítására. Sokkal inkább a párkapcsolatodban érhetsz el sikereket, esetleg sikerül meghódítanod egy rég kiszemelt partnert.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Lépj vissza két lépést, és hagyd, hogy most a többiek érvényesüljenek. Nem volna jó reflektorfénybe kerülnöd, bármennyire is vágysz rá, ugyanis hamarosan minden felborul, és akik az élvonalban vannak, az utolsó sorba kerülnek.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy barátod alaposan megsért, de nem szabad, hogy napokig rágódj az eset miatt. Jobban tennéd, ha elgondolkodnál azon, hogy az őszinte kritika többet ér mint egy hazug dicséret. És előbbre is visz az üres bókoknál...

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nemcsak fölösleges, de az egészséged szempontjából még ártalmas is most az anyagi bevételek miatt aggódni. Ettől nem lesz több a jövedelmed, viszont kevesebb lehet, ha megbetegszel. Amíg a munkahelyeden nem tudsz egyenesbe kerülni, a pároddal is ingerültebb, türelmetlenebb vagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: